Kategorier
Golv

Tåliga och snygga industrigolv för olika miljöer

Industrigolv är både snygga och lättstädade. Men de är också tåliga och nästintill omöjliga att slita ut. Här får du lära dig allt du behöver om industrigolv.

Det finns flera olika typer av industrigolv. Vissa är gjorda för att tåla extrem hetta, andra passar i rum där det är kallt, men det finns även golv som klarar tuffa kemikalier. Gemensamt för att typer av industrigolv är att de är tåliga och fogfria. Det sistnämnda innebär att de även är lättstädade.

Även om industrigolv först och främst är gjorda för verkstäder, lager och fabriker passar de även i andra sammanhang. De kan med fördel läggas i garage och parkeringshus men även i storkök, sportarenor, butiker, gallerior, skolor, sjukhus och andra lokaler där det rör sig många människor. Vissa industrigolv passar även att lägga i vanliga hem.

Hur väljer man rätt industrigolv?

Är man intresserad av att köpa ett industrigolv ska man vända sig till en firma som är specialiserad på golvtypen. Då får man hjälp med att hitta ett golv som passar verksamheten och klarar de tuffa påfrestningar som det kommer att utsättas för. Man får även golvet inlagt efter konstens alla regler.

Hur mycket det kostar att lägga ett industrigolv beror på hur stor golvytan är och vilken typ av industrigolv man väljer. Ibland kan priserna också skilja mellan olika firmor och det kan därför löna sig att ta in flera kostnadsförslag. Men för att golvet ska bli bra är det viktigt att man väljer en certifierad firma som även lämnar garanti på sina industrigolv.

Ta reda på mer genom att besöka: industrigolv.net