Kategorier
Betonghåltagning

Ändra fasaden med håltagning i Stockholm

Med hjälp av håltagning går det att göra ändringar på fasaden på hus som är i sten eller betong. Det skapar nya möjligheter för fastighetsägare i Stockholm.

Det gamla huset låg precis perfekt och hade varit till försäljning till ett lagom lågt pris. Men när paret kom på visning så hade de direkt känt att det fanns en del som de ville göra, för att det skulle bli ett härligt och fungerande hem som de skulle trivas i. Bland annat så saknades det två sovrum och vardagsrummet var alldeles för litet, men det fanns möjlighet till att göra en utbyggnad.

Men det var inte enbart storleken som var för liten utan fasaden i stort kändes mycket instängd, med små fönster och dörrar. Det gjorde inte något, för familjen visste att det var enkelt att göra förändringar genom håltagning i fasaden. På det sättet kunde man montera några mycket stora glaspartier, dubbla ytterdörrar och en härlig utgång till trädgården med altandörrar.

Planera för håltagning i Stockholm

Så fort köpehandlingarna var färdiga så anlitade paret en arkitekt som skulle göra alla olika typer av ändringar som paret önskade sig. Efter att ha funderat ett tag så hade de även bestämt sig för att göra ett uterum, som man kom ut i från både vardagsrummet och flera sovrum. Det var något som fick tas med i planeringen för byggnation, men även när det gällde håltagningen.

I god tid kontaktades en firma i Stockholm som erbjuder håltagning, så att det blev ett smidigt samarbete mellan arkitekt, konstruktör och håltagare. Det skedde även en kontakt med en firma som tillverkade fönster och dörrar, för att det skulle bli ett fungerande koncept. När håltagningen väl gick igång så kändes det tryggt att veta att allting skulle fungera så som man ville.

För att kunna få mer information besök: håltagningstockholm.se